Magazin

ā˜…ā˜…ā˜…ā˜…ā˜†

Care sunt cele mai populare gresie pentru baie in acest an?

Tendintele anului sunt de obicei stabilite de diferitele evenimente majore. Februarie marcheaza, fara indoiala, startul sezonului si al noutatilor.

In acest an, se opteaza pentru culori puternice, cum ar fi verdele si rosul, fara a lasa deoparte alte modele si formate noi. Combinatiile de texturi, culori si finisaje sunt, de asemenea, in crestere.

Cum de a combina gresie de baie

Atunci cand se combina dale este important sa se ia in considerare urmatoarele puncte:

Baia are suficienta lumina? Are o fereastra? Acest lucru este important atunci cand alegeti culorile. Culorile deschise aduc lumina in spatiu, motiv pentru care multe bai tind sa fie albe sau de culoare sau ton deschis.

Nu este necesar ca intreaga baie sa fie alba, asa cum am vazut in exemplele anterioare. Este adevarat ca un perete alb sau un perete cu un produs foarte usor da o senzatie de mai multa spatialitate.

Alegeti materiale care nu sunt prea obositoare. Avem tendinta sa ne placa foarte mult desenele foarte pline la inceput, dar la scurt timp dupa aceea, acestea tind sa oboseasca. Amintiti-va ca o renovare a baii ar trebui sa dureze intre 8 si 12 ani.

Nu uitati ca trebuie sa tineti cont de curatenie.

Nu exista nicio limitare in ceea ce priveste amestecul de finisaje, dar nu uitati sa optati pentru un finisaj mat sau antiderapant pentru podea.

Ce gresie pentru a alege pentru bai mici?

Dimensiunea standard a unei bai este cuprinsa intre 3,5m2 si 5m2, ceea ce inseamna ca in aceasta suprafata mica, dupa cum stim, trebuie sa putem distribui o toaleta, un dus si un chiuveta.

Odata ce am ales aspectul, putem incepe sa ne gandim la ce placi vom folosi pentru a decora acest spatiu.

In zilele noastre, posibilitatile sunt aproape infinite. Cu toate acestea, exista anumite aspecte care trebuie luate in considerare.

Dimensiuni: In cazul bailor mici, dimensiunile, in special cele ale placilor de pardoseala, trebuie alese tinand cont de instalarea acestora. Daca baia are o suprafata de 2 m lungime si 2 m latime, nu ar trebui sa alegem o gresie de 120 cmx120 cm, deoarece rosturile nu ar fi bine centrate la instalare. Am putea folosi placi mai mici de 30x60cm, 60x60cm sau 100x100cm. Ideea este ca rosturile din podea nu arata ca placile nu sunt patrate.

Gresie (gresie) : dimensiuni medii sau mari, in functie de forma baii. Va recomandam gresie portelanata cu un finisaj mat.

Acoperiri (placi de faianta) : Dimensiuni nelimitate.

Putem alege chiar si foi care exista de 120cmx260cm pentru a pune o singura foaie fara a avea imbinari aparente pe orizontala.

Putem alege formate considerate mari: 80x80cm, 60x120cm, 120cmx120cm, 90x180cm, astfel incat sa avem putine imbinari si spatiul sa para larg.

Formate mai mici : Ne putem juca cu unul sau mai multi pereti cu dale de metrou, caramizi sau orice alt tip de decor.

Este important ca rosturile podelei sa fie aliniate cu rosturile care urca apoi pe perete, astfel incat liniile sa fie mentinute.

Accepti cookies? Citeste mai mult